Vässa din ansökan till Innovativa Startups

Är du nyfiken på Vinnovas pågående utlysning Innovativa startups? Kanske har du redan bestämt dig för att söka? Möt oss online och få praktiska tips baserat på bedömares erfarenheter. UU Innovation och UIC bjuder in till ett informationsmöte och berättar också om hur du kan få stöd med just din ansökan.

Informationsmötet är både för dig som planerar att ansöka och för dig som vill veta mer om utlysningen.

  • Datum–12.45
  • PlatsZoom (se länk nedan)
  • ArrangörUIC i samarbete med UU Innovation

>> Anmäl dig här för att få länk och påminnelse!

Vinnovas utlysning Innovativa startups riktar sig till unga företag med nyskapande produkter eller tjänster som har potential att bidra till hållbar tillväxt på en global marknad. Du kan ansöka om upp till 300 000 kronor för att exempelvis utveckla prototyper, utveckla affärsmodellen eller ta fram strategier för att skydda företagets nya lösning. Utlysningen är öppen och sista dag att ansöka är 19 januari 2021.

Länk till utlysningen Innovativa startups på Vinnovas hemsida

UU Innovation och UIC bjuder in till ett informationsmöte där vi går igenom utlysningen steg för steg, hur ansökningsprocessen ser ut och hur en ansökan bedöms. Här får du också ta del av praktiska och taktiska tips baserat på bedömares erfarenheter.

Vårt mål är enkelt – att bidra med våra gemensamma kunskaper och erfarenheter för att stärka din ansökan. Därför kommer vi också att berätta om vilka möjligheter som finns för dig att få individuell feedback på din ansökan innan deadline. Och förstås även hur du kan ta hjälp av oss mer generellt för att utveckla din affärsidé.

Välkommen att kontakta Nhils Forslund, affärsrådgivare på UU Innovation, om du har några frågor kring seminariet.

>> Anmäl dig här för att få länk och påminnelse!
Vi ses online 7 januari

 

Zoomlänk till informationsmötet